البطّ بالخضار
المكونات والطريقة
بطّ مسلوق
بطّ مسلوق
كوب جزر مسلوق
كوب كوسة مسلوق
كوب بطاطس مسلوق
ثوم صحيح
بصل أورمة
مشروم صحيح
مسطردة
زبدة و زيت
بابريكا
ملح وفلفل
كريمة
طريقة التحضير
ضعى البط فى صينيه الفرن مع تتبيله بملح وفلفل وبابريكا وسماق ومسطردة حتى يأخذ اللون ارفعيه وفى حلة شوّحى الزيت مع الزبدة وضعى البصل ونفس التوابل ثم ضيفى البطاطس والمشروم والجزر والكوسة مع قلبيهم كويس و ضيفى الكريمة للتقديم مع البط
وقدميه مع سلطه ورز بالشعريه
وبالهنا والشفاوقدميه مع سلطه ورز بالشعريه
***اعمليها***
0 Response to " طريقة البطّ بالخضار"
Post a Comment