ارز بالفلفل والمشروم
المكونات
أرز مصرى كوب** زيت**ماء كوبونص**ملح
قرفة**جوزة الطيب**مكعب زبدة
بصلة**روز مارى**فلفل ألوان سوتيه**مشروم
الطريقة
شويحى البصل فى الزيت مع الأرزوقومى بإضافة الـروز مارى والقرفة وجوزة
الطيب والملح والفلفل التوابل يعنى
الطيب والملح والفلفل التوابل يعنى
وحطى الماء إلى الأرز ثم قومى بتهدئة النار حتى يتشرب
فطاسه تشويحى المشروم مع الزبدة كويسو أضيفىروز مارى وبودرة الثوم
فى بولة ضعى المشرومو طبقة من الأرزو طبقة من الفلفل الألوان و الأرز مرة أخرى وبعدها تُقلبى البولة فى طبق التقديم للتقديم زيينه بالصنوبر
بالهنا والشفا
**اعمليها**
0 Response to "ارز بالفلفل والمشروم"
Post a Comment