طريقة عمل بسكويت القرفة
مقادير بسكوت القرفة
* كوب دقيق*
* بيضة*
* نص ملعقة بيكنج بودر*
* نص كوب سكر*
* ملعقتين من السمن*
* ملعقة قرفة مطحونة*
* سمسم ومربى للتزيين*
* قليل من اللبن عند اللزوم *
الطريقة
اخلطى الدقيق والبيكنج بودر مع رشه ملح كويس وتوضع ملعقة القرفةو كمية السمن فى درجة حرارة الغرفةوتفركى كويس جداا
اخلطى الدقيق والبيكنج بودر مع رشه ملح كويس وتوضع ملعقة القرفةو كمية السمن فى درجة حرارة الغرفةوتفركى كويس جداا
اعملى حفرة فى وسط الدقيقوحطى فيها البيضةمع التقليب كويس وممكن ضيفى قليل من اللبنلو العجينه ناشفه لتتكون متماسكة.
نقوم بفرد العجينةو تقطيعى نصفها بقطاعات دائرية والنصف التانى بقطاعة لها فتحة
تُرص فالصاج وتُدهنى بالبيض و ترش بالسمسم وبعدها تدخل إلى فرن متوسط الحرارة حوالى ربع ساعه حتى تنضج وتترك حتى تبردو يُلصق كل اثنين واحدة مفرغة مع واحدة مغلقة بالمربّى وتُرشّ قطع البسكوت بالسكر البودره زى الصوره كده
بالهنا والشفا
**اعمليها**
0 Response to "طريقة عمل بسكويت القرفة"
Post a Comment