طريقة عمل البسيمه
المكونات والطريقة
**3بيضات **
** كوب دقيق **
** نصف كوب زيت **
** كوب سكر **
** كوب سميد **
** كوب جوز هند**
** علبة زبادي **
** ملعقه صغيره بيكنج بودر - فانيليا**
***طريقة الشربات ***
كوب ونصف سكر مع كوب وربع ماء على النار حتى يغلى
وبعدين نحط عليهم عصرة نصف ليمونة صغيرة
ونتركه على النار حوالي 10 دقايق على نار متوسطة
ونتركه على جنب حتى يبرد
**الطريقة**
نشغل الفرن على درجة حرارة 180 درجة
نضع البيض في الخلاط ونخفقه قليلا مع الفانيليا
وبعدين نضيف عليه السكر والزيت ونخفق ثم الزبادي ونقلبه
في بوله تانيه نخلط الدقيق المنخول و السميد و جوز الهند و البيكنج بودر
ونضيف عليهم الخليط اللي في الخلاط ونقلب بملعقة خشب
نصب الخليط في او صنيه مدهونة بالزيت
وندخلها الفرن لمدة من نصف ساعة حتى تنضج ويتحمر الوجه
ولما تخرج من الفرن نسقيها بالشربات البارد ونتركها تبرد تماما
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
0 Response to "**طريقة عمل البسيمه**"
Post a Comment