التشيز كيك بزبدة الفول السودانى
المكونات
كوب وربع زبدة فول سودانى
كوب وربع زبدة فول سودانى
جبنة كريمى
3/4 كوب سكر
بسكوت بالكاكاو
3 ملعقه 3 كبيرة سكر بنى
صوص شيكولاتة للتزيين
ملعقه6 كبيرة زبدة
كريم شانتيه
الطريقة
قومى بخلط السكر البنى مع البسكويت بالكاكاو مع الزبدة كويس جداااا
ابفرد ى الخليط فى صينية واضغطى عليه كويس حتى تتم مساواة السطح بشكل .
أدخلى صينيه الفرن لمدة 10 دقائق على درجة حرارة متوسطة لتصبح متماسكة.
اضربى السكر مع الجبنة الكريمة و قومى بخلط زبدة الفول السودانى بالسكر وأضيفى خليط الجبنة مع خليط زبدة الفول السودانى وقلّبيهم كويس وبعدها قومى بإضافة الكريم شانتيه المخفوق واستمرى فى التقليب
افردى الخليط على قاعدة البسكويت وبعدها قومى بمساواة الوش وضعى صينية فى الثلاجة لمدة 6 ساعات بعدين قومى بتزيينها بصوص الشيكولاته و تقديميها
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
0 Response to "التشيز كيك بزبدة الفول السودانى"
Post a Comment