تشيكن ستروغونوف
المكونات والطريقة
كيلو صدور دجاج مقطعة شرائح
تتبيلة
ملعقة صويا صوص* ملعقة صغيرة ملح
ملعقة خردل مستردة
نص ملعقة فلفل أسود
نص ملعقة كزبرة ناشفة
نترك الدجاج في التتبيلة مدة نصف ساعة
ملعقة زبدة
ملعقة دقيق
بصلة مفرومة ناعم
كوب كريما للطبخ
كوب كريما للطبخ
كوب مشروم مقطع شرائح
نص كوب حليب سائل
3 كوب مرق دجاج
ملعقة فلفل أسود
نص ملعقة صغيرة ملح
نص ملعقة صغيرة كزبرة
ربع كوب حليب مكثف او قشطة
ربع كوب حليب مكثف او قشطة
الطريقة
في طاسه على النار نضع الزيت و نضيف الدجاج المنقوع فالتتبيله ونضيف الفلفل الاسود والكزبرة والملح
و نضيف البصل ونقلبهم
ونصيف الفطر ونقلبهم و نستنى حتى ينضج الدجاج
و نضيف الزبدة ونقلب و الدقيق ونقلبهم
مع التقليب المستمر نضيف المرق و الحليب و الكريما و الحليب المكثف ونستمر بتقليب حتى الغليان
ننتظر ربع ساعه و نطفئ النار
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
0 Response to "طريقة عمل تشيكن ستروغونوف"
Post a Comment