بسكوت المارينج
شكل اخر
المكونات والطريقة
2بياض بيض لو عاوزه تضعفى الكميه برحتك
نص كوب سكر بودره
ملعقة صغيرة كاكاو حسب الرغبه او اللوان طعام صحيه
ملعقة صغيرة نسكافيه
حبات بندق محمص لو تحبى بتحطيه عليه مثل الغريبه
بتفصلى البياض البيض عن الصفار وتضربى البياض لحد مايجمد ويكون زى الكريمه التقيله بتضربيه
حوالى دقيقه او دقيقتين
حوالى دقيقه او دقيقتين
بعد كده تحطى السكر تدريجيا مع إستمرار الضرب لحد ما يذوب السكر بعد كل إضافة
ويتكون كده خليط تخين وناعم زى الكريمة الثقيلة
ويتكون كده خليط تخين وناعم زى الكريمة الثقيلة
وبعدين حطى الكاكاوويضرب+ النسكافيه وطبعا كويس علشان ما يكونش كتل في
المارينج ويضرب لحد ما يختلط كويس وحطيه في كيس الحلواني برأس نجمة
ويشكل على ورقة زبدة في صينية مدهونة زيت خفيف ممكن تغرزى حبة بندق فوق كل حبة
زى ما تحبى وتحطيه فى الفرن بدرجة 140 - 160 لمدة نصف ساعة
المارينج ويضرب لحد ما يختلط كويس وحطيه في كيس الحلواني برأس نجمة
ويشكل على ورقة زبدة في صينية مدهونة زيت خفيف ممكن تغرزى حبة بندق فوق كل حبة
زى ما تحبى وتحطيه فى الفرن بدرجة 140 - 160 لمدة نصف ساعة
تحت الوسط ونطفي الفرن ونفتح باب الفرن فتحة صغيرة وتسبيه لحد
ما يبرد خالص وبعدين تقدميه بيكون مقرمش ولذيذ
0 Response to "بسكوت المارينج"
Post a Comment